Gino är en klassiker som både går snabbt och enkelt att göra. Den går även utmärkt att baka på grillen! Idag testade jag att göra gino med Daim och jag kan lova att det blev succé! Chokladkrispig dröm med färsk frukt! Daim-gino går även utmärkt att göra i ugnen om du inte har en grill tillgänglig. Man kan göra denna med både dubbeldaim och Marabou chokladkaka med daimsmak. Jag gjorde faktiskt så att jag använde båda :) Jag var sugen på mycket choklad och daim! Daim-gino med Marabou, 4 portioner 20 jordgubbar 1 ananas 2 kiwifrukter 2-3 st dubbeldaim, eller 200 g Marabou Daim Gör så här: 1. Skiva frukten i lagom stora bitar. 2. Fördela frukten i ugnsfasta portionsformar eller i en stor form. 3. Grovhacka chokladen och strö över frukten. 4. Gratinera på grillen i 4-6 min eller tills chokladen smält och fått ljusbrun färg. Alternativt gratinera i ugnen på 225 grader i 4-6 minuter. 5. Servera med vaniljglass. Det bästa med gino förutom att det är enkelt är att du kan använda vilken frukt och bär som helst. Du kan även testa att göra den med din favorit Marabou-chokladkaka så kan du variera smakerna hela sommaren! Daim-gino kommer det att bli mycket av i sommar!