En riktig favorit till frukost eller mellanmål är fattiga riddare! Så gudomligt gott och enkelt att göra! Det bästa är att det här livar upp bröd som har börjat bli lite torrt, perfekt att göra fattiga riddare av! Jag gillar att servera fattiga riddare med lite äkta lönnsirap, men de är ju både söta och goda precis som de är också. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Fattiga riddare, 4 portioner 8 skivor bröd, formfranska eller annat bröd. 4 ägg 1 dl mjölk 2 krm salt 2 tsk vaniljsocker + Smör att steka i Strö över: 0,5 dl strösocker 1 msk kanel Gör så här: 1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och vaniljsocker i en djup tallrik. 2. Varm stekpannan till medelvärme. 3. Doppa bröden i äggblandningen i ca 10 sekunder så att de hinner suga åt sig lite av vätskan. 4. Stek i smör på varje sida tills de fått fin färg. Strö över lite kanelblandning. 5. Serveras varma med lite lönnsirap. Du kan även dem som pinnar, då kan man doppa dem i lönnsirap eller kanske lite hemgjord nutella! French toast