Jag kikade runt lite på Instagram efter inspiration, det är så himla roligt! Så såg jag någon som hade gjort en hel sockerkaksform med frukt, och sedan använt jell-o för att binda ihop det. Det där var jag bara tvungen att testa!! När jag bodde i USA så lekta jag och barnen ofta med jell-o och gjorde figurer och med olika färger. De här blev riktigt goda!! Jag använde en jell-o som inte hade så mycket socker i sig och så använde jag massor av färsk frukt och myntablad för att skapa de här små läskande bitarna! Ingredienser till 12 små formar, eller en stor: Ett paket jell-o av valfri smak Färsk frukt Lite matolja till pensling Gör så här: 1. Pensla formarna med lite olja. Du kan använda vilken sorts formar du vill, eller göra en stor form. 2. Gör jell-o enligt förpackningen. Det kan stå att man ska ta mellan 2 till 2,5 dl vatten, använd då den mindre mängden för att få en fast jell-o. 3. Skär frukten i mindre bitar. Använd inte kiwi eller ananas, för då stelnar det inte. 4. Lägg frukten i formarna/formen. Häll på jell-o och låt stelna i kylen ett par timmar. 5. Doppa formen/formarna i lite hett vatten och vicka sidan ut de små gobitarna! Här är allt jag använde. Formarna har jag använt för att göra Canelé de Bourdeaux, så de passade utmärkt till det här! Pensla tunt med olja, så lossnar det lättare! Ploppa i en massa härlig färsk frukt! Enligt receptet på paketet skulle man blanda hälften av innehållet med hett vatten, och sedan röra tills det löst upp sig helt. Sedan fylla på med kall vätska. Det var bra att göra så att det inte blev så hett! Man kan säkert göra de här med vanlig saft och gelatin också, det ska jag testa nästa gång! Vill du ha fler tips på desserter så hittar du massor här: Fredriks desserter