En storfavorit är gino såhär på våren och sommaren. Massor av frukt och bär med vit choklad. Men vad händer om man tillsätter dulce de leche? Det blev om möjligt ännu godare! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfikaoch Facebook: Fredriks Fika Gino med Dulce de leche, 4 portionerBlandade frukter, jag använde:10 jordgubbar20 hallon1 banan2 kiwifrukterLite blåbärTopping:1/2 burk dulce de leche100 g vit chokladGör så här:1. Sätt ugnen på 225 grader grill. Skiva frukten i lagom stora bitar.2. Fördela frukten i ugnsfasta portionsformar eller i en stor form.3. Ringla över dulche de leche och riv chokladen strössla över frukten.4. Gratinera mitt i ugnen på 225 grader i 4-6 minuter tills chokladen smält och fått fin färg.5. Servera med vaniljglass. Vill du ha fler tips på goda efterrätter så hittar du många olika här: Efterrätter