Eftersom min sambo har celiaki så blir det en hel del glutenfritt här hemma. De här våfflorna blev verkligen en succé! Riktigt frasiga, faktiskt frasigare än vad våfflor med vetemjöl blir. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Glutenfria våfflor, 12 st 100 g smör 5 dl glutenfri mjölmix (Vi använde Lailas blå mix) 1 msk bakpulver 1 tsk salt 2 tsk vaniljsocker 4,5 dl mjölk 3 ägg + smör till gräddning Gör så här: 1. Smält allt smör i en kastrull eller i mikron, låt svalna något. 2. Blanda mjölmix, bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke. 3. Vispa ner mjölk och ägg i bunken och avsluta med att vispa ner smöret. 4. Låt smeten stå 10 minuter för att svälla. 5. Smörj våffeljärnet och grädda våfflorna gyllene. Här hittar du även recept på: Glutenfria amerikanska pannkakor