Det här är första gången jag testar kalvdans, men definitivt inte sista! Äkta kalvdans görs på råmjölk, men om man nu som jag inte har några kossor i närheten så testade jag på falsk kalvdans :) Jag serverade med lättvispad grädde och jordgubbssylt. Kalvdans är lite som Crème brûlée fast inte lika fast i konsistensen. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Kalvdans, 6 portioner 3 dl mjölkpulver 7 dl mjölk 3% 2 ägg 1 krm salt smör till formen Du kan även krydda med t.ex kanel, kardemumma eller saffran. Vid servering: Lättvispad grädde sylt Gör så här: 1. Sätt ugnen på 150 grader. smörj en djup form på cirka 28 cm med smör. 2. Vispa ut mjölkpulvret i lite av mjölken. Vispa slätt med resten av mjölken samt ägg och salt. 3. Baka i nedre delen av ugnen i 35 minuter. 4. Servera kalvdans med lättvispad grädde och en god sylt. Just nu är jag tydligen inne på att testa lite äldre recept :) Förra veckan gjorde jag Änglamat, receptet på det hittar du här: Änglamat