Pannacotta är verkligen uppskattat när det kommer till efterrätter, snabbt och enkelt och lätt att förbereda! Här är en nougatpannacotta som blir sååå god, och alldeles lagom söt. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Nougatpannacotta, 4 portioner 2 gelatinblad 150 g nougat (Jag använde Odense baknougat, men man kan använda vilken som helst) 3 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker Vid servering: Bär Dubbelnougat Gör så här: 1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. 2. Hacka nougaten i mindre bitar. 3. Häll grädden i en kastrull, tillsätt nougaten och vaniljsocker och sätt plattan på medelvärme. Rör om då och då, det ska bli riktigt hett men inte koka, vid första bubblan drar du av kastrullen från plattan. 4. Krama ur vattnet ut gelatinbladen och rör ner i den heta vätskan. 5. Häll upp nougatpannacottan på portionsformar eller i glas och ställ i kylen 2-3 timmar. 6. Dekorera med bär och kanske hyvla en dubbelnougat. Vill du ha fler recept på pannacotta så hittar du massor av olika varianter här: Pannacotta