Idag testade jag en sak jag gör väldigt sällan, godis i bakverk :) Men jag vill ha den där riktiga kontrasten mellan hallon och lakrits i den här pannacottan och det blev så gott! Jag använde gelésocker multi, men det går bra att använda gelatinblad också. Blötlägg då gelatinbladen och smält i den heta vätskan. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Pannacotta med hallon och lakrits, 4 portioner Hallonpannacotta 225 g hallon (1,5 dl puré) 2,5 dl vispgrädde 1 dl gélesocker multi (alternativt 1 dl strösocker och 2 gelatinblad. Lakritspannacotta 15 turkisk peppar 2 dl vispgrädde 0,5 dl gelésocker multi (alternativt 0,5 dl strösocker och 1 gelatinblad) Vid servering: Färska hallon Minimaränger Några turkiska peppargodisar Citronmeliss Gör så här: 1. Tina upp, mosa och sila bort kärnorna genom en sil så att du får en len puré. 2. Blanda hallonpuré, grädde och gelésocker i en kastrull och låt koka upp och sen sjuda i 30 sekunder. Fördela i 4 glas och ställ kallt i en timme. 3. Krossa turkisk peppar i en mortel, blanda kross och grädde i en kastrull och smält samman på medelvärme. Tillsätt gelésocker och låt koka 30 sekunder. Fördela lakritspannacottan ovanpå hallonpannacottan. Ställ kallt i 2-3 timmar. 4. Dekorera med hallon, minimaränger, lite krossad turkisk peppar och något kryddgrönt.