Här är en riktigt god dessert med mycket smak! Krämig pannacotta med lime och mynta, toppat med en krusbärskompott! Det här är verkligen hur gott som helst! Vill du ha tips på fler goda desserter så hittar du alla mina recept här: Fredriks desserter Pannacotta med krusbär, lime och mynta, 4 portioner Pannacotta: 1 gelatinblad 1/2 vaniljstång 3 dl grädde 4 msk socker 1 lime Krusbärskompott: 2 dl krusbär 2 msk vatten 2 msk strösocker Dekoration: Lime, mynta och krusbär Gör så här: 1. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten. 2. Dela vaniljstången och skrapa ut fröna i en kastrull. Häll i grädde och socker och låt koka upp och sjuda ett par minuter. 3. Dra kastrullen av plattan, tag ur vaniljstången. 4. Dela limen och pressa ur saften i kastrullen. Krama vattnet ur gelatinbladet och låt det smälta ned i den varma grädden. 5. Häll upp i portionsformar och låt stelna i kylen under ca 2-3 timmar. 6. Dela krusbären och lägg i en kastrull tillsammans med vatten och socker. Låt koka upp och sjuda cirka 5 minuter tills bären är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna. 7. Ta fram pannacottan en halvtimme innan den ska serveras. Dekorera med krubärskompott, lime och mynta och eventuellt några färska krusbär. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Gillar du pannacotta så är jag säker att du skulle gilla denna som jag gjorde tidigare, Panacotta med lime och mynta, receptet hittar du HÄR