Här är en riktig höjdardessert! Otroligt frisk och en fin smak av mynta. Det här blev snabbt en ny favorit som passar perfekt till sommaren och grillmiddagar! Jag gjorde den här till en bröllopsbuffé, alla recept hittar du här: Baka till ditt bröllop Jag krånglade lite extra för att jag älskar när det blir ränder i glaset. Jag gjorde hälften vanilj och hälften lime mynta, sedan för att vara extra jobbig så gjorde jag vaniljpannacottan två gånger för att få tre ränder. Enklast är att bara göra den i två lager, eller så gör man allt i lime/mynta. Vill du ha fler tips på massor av goda desserter så hittar du alla mina recept här: Desserter Pannacotta med lime och mynta: 4 stora portioner, eller 10-12 mindre 3 gelatinblad 5 dl vispgrädde 0,5 st vaniljstång 1 dl strösocker 2 msk finhackad mynta 1 lime + lite grön karamellfärg (valfritt) Gör så här: 1. Lägg 1,5 gelatinblad i blöt. 2. Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg fröna och vaniljstången i en kastrull. 3. Tillsätt 2,5 dl vispgrädde och 0,5 dl strösocker. Låt detta koka upp. 4. Ta av kastrullen från plattan, ta upp vaniljstången. 5. Krama ut vattnet från gelatinbladen och rör ner dem i grädden. Fördela i portionsglas. 6. Låt stå i kylen minst 2 timmar så att den stelnar. 7. Lägg 1,5 gelatinblad till lime/mynta-pannacottan i blöt. 8. Finhacka myntan och lägg i en kastrull. Tillsätt saften av en lime, 2,5 dl grädde och 0,5 dl strösocker. Låt koka upp. 9. Krama ut vattnet från gelatinbladen och rör ner i kastrullen. Fördela i portionsglasen ovanpå vaniljpannacottan. 10. Ställ i kylen och låt stelna minst 2 timmar. 11. Ta fram pannacottan cirka 30 minuter innan servering så att den bli lite rumsvarm. Den här desserten gjorde jag som en av sakerna till en bröllopsbuffé med massor av goda saker! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Jag gjorde bland annat de här små goda petit chouxerna med en sötsyrlig hallonmousse. Perfekta små mumsbitar. Receptet hittar du här: Petit chouxer med hallon mousse