Pannacotta är en superenkel efterrätt som är perfekt att förbereda innan en middag. Idag blev det en pannacotta med passionsfrukt, så frisk och god i smaken! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Pannacotta med passionsfrukt, 4 portioner 3 gelatinblad 5 passionsfrukter 5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker 1 dl strösocker Dekoration: 1 passionsfrukt ev mynta eller citronmeliss Gör så här: 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. 2. Dela passionsfrukterna och gröp ur dem i en kastrull, blanda i grädde, vaniljsocker och strösocker. 3. Värm upp blandningen tills det precis kommer första bubblan utan att koka. 4. Sila bort kärnorna. Kläm ur vattnet ut gelatinbladen och rör ner i den heta vätskan. 5. Häll upp i portionsformar eller glas och ställ att stelna i kylen 2-3 timmar. 6. Dekorera med lite passionsfrukt och kryddgrönt. Gillar du också passionsfrukt? Då kommer du att älska den här passionsfruktscurden! Passionsfruktscurd