Pannacotta med smak av Baileys och Havtorn! Så himla gott! Lite chokladigt och samtidigt syrligt fräscht med smak av havtorn <3 Detta recept är framtaget i samarbete med Baileys. Baileyspannacotta 1 dl grädde 1 dl Baileys 2 msk socker 1 gelatinblad Havtornspannacotta 1 dl grädde 1 dl havtornsbär 0,5 dl socker 1 gelantinblad Gör så här: 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. 2. Värm upp grädden, socker, och Baileys i en kastrull, ta av från värmen efter första bubblan. 3. Krama ur vattnet ur gelatinbladet och rör ner det i gräddblandningen tills det är helt upplöst. Häll upp på väl rengjorde burkar och ställ i kylen i ca 30 minuter och det stelnat lite. 4. Havornspannacottan- Mosa bären och blanda med grädden och socker. Koka upp och sila av vätskan. Lös upp gelatinbladet i blandningen. 5. Fyll glassen med lite i taget och låt stelna i kylen mellan varven. Vill du testa fler recept med Baileys så hittar ni dem här: Baka med Baileys