En riktigt enkel vaniljpannacotta är perfekt till efterrätt! Toppa med lite bär, frukt och minimaränger så blir den extra lyxig! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vaniljpannacotta, 4 portioner 1 vaniljstång eller 1 msk äkta vaniljsocker 5 dl vispgrädde 1 dl gelésocker multi Gör så här: 1. Om du använder vaniljstång, dela den, skrapa ur frön och lägg kastrull och stjälk i en kastrull. Tillsätt grädden och värm upp och låt stå 10 minuter. Ta upp stjälken, tillsätt gelésocker och koka upp. 2. Använder du vaniljsocker blandar du alla ingredienser och kokar upp tills sockret smält. 3. Häll upp på glas och ställ i kylen 3-4 timmar. 4. Servera gärna med färska bär och minimaränger! Vill du ha fler tips på goda desserter så hittar du alla mina recept här: Fredriks desserter