Jag har fått dille på vispade pannacottor. Det är precis vad det låter som, en pannacotta som är vispad och det blir så otroligt fluffigt gott! Här är en variant med blåbär! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Vispad hallonpannacotta, 6 portioner3 gelatinblad250 g blåbär (frysta går utmärkt)1 dl strösocker2 tsk vaniljsocker5 dl vispgräddeGör så här:1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.2. Blanda blåbär, socker, vaniljsocker och vispgrädde i en kastrull.3. Låt blandningen precis koka upp och dra av från värmen.4. Mixa blandningen med mixerstav för att få ut all färg och smak från bären.5. Krama ur vätskan ur gelatinbladen och smält dem i den varma blåbärsgrädden.6. Häll upp i en bunke, plasta bunken och låt stå i kylen minst 4 timmar, gärna över natten.7. Vispa upp pannacottan till önskad konsistens.Här är en video när jag gör en variant med hallon:Här hittar du receptet på den vispade hallonpannacottan: Vispad pannacotta