Vispad hallonpannacotta är en ny favorit här hemma. Fluffig pannacotta som blir otroligt frisk och god i smaken. Lika gott som dessert som till fyllning i tårtor eller dekorera med! Jag passade på att göra en film när jag gjorde den som du ser här nedan, där visar jag även lite olika sätt jag brukar spritsa på. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks FikaHär kan du se en video när jag gör denna: Vispad hallonpannacotta, 6 portioner3 gelatinblad250 g hallon1 dl strösocker2 tsk vaniljsocker5 dl vispgräddeGör så här:1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.2. Blanda hallon. socker, vaniljsocker och vispgrädde i en kastrull.3. Låt blandningen precis koka upp och dra av från värmen.4. Mixa blandningen för att få ut all färg och smak från bären. Sila genom en sil för att få bort kärnorna.5. Krama ur vätskan ur gelatinbladen och smält dem i den varma hallongrädden.6. Plasta bunken och låt stå i kylen minst 4 timmar, gärna över natten.7. Vispa upp pannacottan till önskad konsistens. Jag bakade en klassisk kladdkaka för att ha något att dekorera :) Receptet på kladdkakan hittar du här: Klassisk kladdkaka