Annons

Fredriks Fika – boken är klar!!!

TJOHOOOOOO!!!! Alltså, vilken LYCKA! I veckan fick jag hem första exemplaret av FREDRIKS FIKA! Det är så otroligt svårt att beskriva vilken glädje jag känner. Jag har lagt ner all min kärlek, energi, tid och kunskap i en bok, och nu så finns den, på riktigt! Boksläppet är den 14:e september och jag längtar så mycket tills den finns i butikerna!

Fredriks Fika - Boken

Eftersom vi inte har någon bokaffär i Hofors så kommer jag och Emil sälja boken hemma hos oss under en dag! Bara det är ju hur kul som helst!

Har har du vägarna förbi Hofors lördag den 17:e september så kan du kika förbi hemma hos oss mellan 11.00-14.00! Jag kommer signera boken såklart, och det kommer självklart finnas lite bullar också 🙂 Hantverkargatan 20, i Hofors.

Annons

Den stora ljusgrå kyrkan! Jag lägger ut lite mer info om det på min Facebooksida: Fredriks Fika

Fredriks Fika - Boken

Redan nu kan du förbeställa boken också! Då kommer du att få den direkt när den släpps! Du kan förbeställa den här: Fredriks Fika- Adlibris  

Fredriks Fika

Jag är så otroligt stolt över min bok. Den har allt man kan tänka sig till när man ska bjuda på fika! Allt ifrån gamla familjerecept till lite nya saker som kanske bli kommande klassiker 🙂 Jag är också så glad att boken blev så personlig som den blev. Jag kallar den Fredriks Fika – Bakat med Glädje, eftersom jag vill bjuda på min bakglädje som jag har haft ända sedan jag var liten 🙂 Bland recepten har jag en hel del personliga bilder från min barndom och min familj, de är ju en stor del av boken också!

Jag har fotat alla receptbilder själv, och Eva Hildén Smith har fotat omslaget och lite bilder på mig ”in action” 🙂 Som sagt, jag är så himla nöjd, och jag skulle inte vilja ändra det minsta lilla någe i boken! Bokförlaget Semic har verkligen förstått vad för bok jag vill göra också, och som du kommer märka ganska fort är det en ”blå tråd” i hela boken 🙂

Boken Fredriks Fika

Nu är det bara att vänta tills den släpps, och jag hoppas du kikar förbi hos oss den 17:e september!

Annons
Dela på:
Annons

Laddar