Annons

Fredriks Fika på Hanssons!

Nu har jag en riktigt rolig nyhet!! Från och med nu på lördag så kan du fika Fredriks Fika på Hanssons konditori här i Hofors! Tjohoooo! Så nästa gång du kör igenom Hofors, kom förbi Hansson på en fika!

Fredriks Fika i Hofors

Nu på lördag den 30e april så har vi invigning för fikat, så då kommer jag att vara där mellan 11-15.00.

Annons

Kom och babbla lite vettja!

För ett litet tag sedan var jag där och vi bakade tillsammans. Ett riktigt gott gäng som jobbar där, och det bakades bullar och jag visade hur jag brukar göra skit-i-kläm 🙂 Självklart så kommer den kakan finnas med!

skit-i-kläm

Så är du i närheten så tycker jag verkligen att du ska kika förbi nu på lördag och ta en fika! Hanssons konditori hittar du på Skolgatan 16, i samma byggnad som Coop.

bullbak

Här knådas det deg 🙂 Det finns ett stort sortiment med allt ifrån paleo, luncher och från och med på lördag: Fredriks Fika! Det känns så himla kul!

bullar in the making

Till en början så kommer vi köra på Skit-i-Kläm, en mjuk kaka, och smarriga bullar. För att hålla lite spänning så säger jag inte precis vilka recept det är 😉 Jag ska fota lite mer på lördag så ni får se! Blir du nyfiken på vad Skit-i-kläm är, så hittar du receptet här: Skit-i-kläm

Hanssons konditori

Annons 

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar