Annons

Fredriks Fika på Kdesign

Igår hade jag en såååå rolig dag som jag bara måste visa lite bilder ifrån! Kdesign är en inredningsbutik samt kafé som ligger vackert beläget på kanten av Mösseberg med Kinnekulle i horisonten och Hornborgasjön som en spegel i panorama. Jag har lärt känna Katrin som driver Kdesign eftersom vi alltid åker dit under konstnatta i Falköping och vi har sagt att vi ska göra något roligt ihop. Igår var jag där med mina böcker och det hade bakats en massa från mina böcker och blogg.

Annons

Det är ju alltid lite läskigt när man gör något nytt som man inte gjort förut och vi hade ju ingen aning om det skulle komma lite eller mycket folk. Det kom jättemycket folk! Så otroligt roligt. Det som är så bra med just Kdesign är att det finns yta och det är lätt att hålla avstånd i dessa tider.

Annons

Jag och Emil fick ett helt eget bord utomhus där vi sålde böcker och kunde prata med alla som hälsade på. Det finns sittplatser både i det nybyggda kaféet och utomhus.

Katrin och jag innan vi öppnade. I bakgrunden Hornborgarsjön.

Utsikten är verkligen magisk över Hornborgasjön, här skulle jag kunna sitta i timmar och bara njuta!

Annons

Det kom besökare från både när och fjärran och det var bara en sådär helt magisk dag!

Här är en bild inne från butiken, vart än man kollar så är det vackert både inne och utanför!

Jag, eller… Emil shoppade loss ordentligt 🙂

Annons

Vi åt världens godaste sallad och fikade en massa också såklart!

Är du sugen på en riktigt rolig utflykt så kan jag varmt rekommendera Kdesign. Adressen är Östra Tunhem, Skolbacken. Nu finns även alla mina böcker att köpa där och alla är signerade. Tänk att jag redan har gjort fyra böcker och en femte är på gång! Du hittar alla mina böcker här: Fredriks Fika (annonslänk)

Annons

 

 

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar