Annons
Annons

Fredriks Fika på YouTube

Nu har det blivit ett helt gäng filmer på min Youtubekanal Fredriks Fika, och fler kommer det att bli! Passa på att prenumerera på min kanal här: Fredriks Fika på Youtube

Det är så roligt att spela in de här filmerna och visa mina bästa tips och trix när jag bakar. Det har blivit mer filmer eftersom jag har börjat jobba med min kompis Carola Snar som kommer och filmar med mig cirka en gång i månaden och vi har så himla roligt ihop!

Annons

Här kommer några tips på filmer som du kanske missat, vi börjar med en rundtur här hemma i kyrka!

Jag startade min kanal för många år sedan, men sen har det bara inte blivit så många filmer. Sedan jag började igen så är de här surdegsfrallorna den filmen som flest tittat på!

Annons

En ny sak jag börjat med är att översätta svenska fika-recept till engelska för att sprida vårt godaste fika runtom i världen. Mina kanelbullar har bakats i Korea, USA, Istanbul, Australien och många många fler länder. Det är bara så kul!

Just nu är det många som bakar den här när det är vår!

Hoppas ni vill prenumerera på min kanal, det skulle göra mig så glad! Kanalen hittar du här: Fredriks Fika

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/fredriks-fika-pa-pinterest/