Hej på er! Ursäkta det långa uppehållet, men som du ser har bloggen flyttat :) Välkommen till nya Fredriks Fika! Som är precis som den gamla, fast på en ny sida! Jag fick frågan om jag ville byta hit när Land.se skulle byta portal, och jag funderade i ungefär 2 sekunder innan jag sa JA! Här kommer jag att baka en massa goda saker precis som förut tillsammans med Lindas bakskola och chefsredaktören Eva Nordlinder. Det känns väldigt roligt och spännande! Jag kommer fortfarande att skriva för Tidningen Land i pappersformat också, så jag är inte helt borta från det forumet. Jag vill passa på att tacka alla som arbetat med mig under tiden jag varit där, och speciellt Malin Karlunden som har stått ut med alla mina frågor och funderingar om hur man bloggar och varför det inte blir så som jag vill när jag länkar eller laddar upp bilder. Tack Malin! På bloggen kommer jag bjuda på allt ifrån bullar, småkakor, desserter, ljuvliga bakelser och en hel del Paleo som är naturligt fritt från gluten, laktos och vitt socker. T.ex dessa ljuvliga kokostoppar: Ingredienser 2 st medelstora ägg 1 dl kokossocker 200 g kokosflingor rivet skal av 1⁄2 st citron 3 msk smält kokosolja Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Rör ihop ägg och kokossocker i en skål. 3. Tillsätt kokosflingor, citronskal och kokosolja och rör ihop till en smet. 4. Låt stå i 10 min. 5. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora eller 30 små toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min för stora toppar och ca 10 min för små toppar. Än en gång: Varmt välkommen till Fredriks Fika! Hoppas vi kommer att baka en massa gott tillsammans! Häng gärna med på Facebook och Instagram för uppdateringar vad som är på gång i köket! https://www.facebook.com/fredriksfika https://instagram.com/fredriksfika/