Här är mitt godaste recept på skagenröra! Perfekt att göra till bakad potatis, men det går såklart utmärkt att göra samma och ha till toast :) När jag gör skagenröra så brukar jag oftast köpa hela frysta räkor och skala, det blir så mycket godare smak av det! Jag brukar alltid blanda i lite pepparrot i min skagenröra, bara för att det är så gott! Har du lite bråttom så går det självklart bra att köpa färdigskalade räkor också! Ingredienser till 4 portioner Skagenröra 4 bakpotatisar 400 g skalade räkor (ca 1 kg oskalade) 1 dl majonäs 2 dl créme fraîche 2 msk hackad färsk dill 1 msk finriven pepparrot (Valfritt, går utmärkt att ta bort om du inte gillar det) Salt och svartpeppar Garnering: 50 g löjrom Citron En dillkvist Gör så här: 1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och borsta potatisarna, picka dem en kniv och lägg i en ugnsfast form och baka 60-90 minuter. Känn med en sticka efter 60 minuter för att känna om de är klara. 2. Skala räkorna och blanda med majonäsen, créme fraichen, dill och pepparrot. 3. Smaksätt med salt och peppar efter smak. 4. Skär ett kryss i den bakade potatisen och öppna upp den lite. Fyll med skagenröra och garnera med löjrom, citron och dill. Servera gärna med en sallad till så har du en riktigt god lunch eller middag! Vill du testa fler av mina middagstips så hittar du det här: Fredriks middagstips