Ibland så står jag i köket, och vet inte riktigt vad det är jag ska göra... Idag var jag på väg att göra en paj, men det blev något HELT annat! Och vad det blev gott!! Rediga muffins, rikligt med blåbär, och toppade det hela med en crumble (Typ smulpaj) med kardemumma i, så gott!! Blåbären är direkt från skogen, känns så mycket roligare att baka med det man plockat själv! Ingredienser till 12 muffins 2 ägg 2 dl socker 1 dl matolja 1 dl mjölk 3 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 2 dl blåbär Kardemumma-Crumble 50 g smör 50 g havregryn 50 g socker 50 g vetemjöl 1 tsk nymalen kardemumma Gör så här: 1. Värm ugnen till 200 grader. 2. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt olja och mjölk. 3. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret. Rör tills välblandat. Tillsätt blåbären och rör om lätt utan att krossa blåbären. 4. Mät upp ingredienserna till crumblen och mosa samman med fingertopparna. 5. Fördela smeten i 12 muffinsformar, toppa med crumblen. 6. Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter.