Här är en riktigt saftig Brownie med en cheesecaketopping smaksatt med Baileys! Receptet är framtaget i samarbete med Baileys. Brownie 250 g smör 2 dl kakao 4 ägg 4 dl strösocker 1⁄2 tsk salt 1 tsk vaniljpulver 3 dl vetemjöl Baileys cheescake 200 g philadelfiaost 1/2 dl socker 1 äggula ½ dl Baileys Irish Cream 1,5 dl vetemjöl Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i en form på ca 20*30 cm. 2. Smält smöret och rör ner kakao och socker. Vispa ner ett ägg i taget. 3. Blanda salt, vaniljpulver och mjöl och vispa ner i smeten. Bred ut smeten i formen. 4. Vispa ihop philadelfiaost, socker, äggula och Baileys tills välblandat. Avsluta med att vispa i mjölet. 5. Fördela smeten ovanpå chokladsmeten och dra sedan med en kniv för att blanda det lite och få ett fint mönster. 6. Grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Låt svalna och skär kakan i rutor. Jag är SÅ nöjd med resultatet! Jag har testat att göra sådan här swirl tidigare med varierat resultat, men denna gång blev jag 100% nöjd!! Vill du testa fler recept med Baileys så hittar du flera här: Baka med Baileys