Om denna kaka var från "Over There", Amerikat, USA så skulle den antagligen heta: Double Caramel, double Chocolate Devil Brownie Extravaganza-Bonanza! Men nu är vi faktiskt i Sverige, och då kan vi kalla den: Kladdkaka med kola. För det är precis det det är :) Jag hade en burk Dulce de Leche kvar från Pampas Deli, och jag tänkte att detta måste ju bara bli en hit, och det blev det! Ingredienser: 115 g smör 170 g mörk choklad 25 g kakaopulver 3 ägg 200 g socker 1 tsk vaniljpulver 140 g mjöl 300 g Dulce de Leche Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Klä en form på ca 20*20 cm med bakplåtspapper. 3. Smält smöret i en kastrull, dra av kastrullen från plattan. Bryt chokladen till små bitar och tillsätt i smöret. Rör tills chokladen smält helt. 4. Vispa ner socker, och vispa sedan i ett ägg i taget. 5. Blanda kakao, vaniljpulver, och mjöl och sikta i detta i chokladröran 6. Ha i hälften av smeten i formen 7. Klicka i ca en tredjedel av Dulche de leche i formen, och dra runt det hela med en kniv. 8. Ha resten av smeten, och toppa med stora klickar dulche de leche och gör sedan ett mönster med en kniv. 9. Baka kakan mellan 35-45 minuter, kakan ska vara fast, men inte torr så som en sockerkaka. 10. Låt svalna och skär upp i små bitar! Här nedan följer nu samma recept, men i en steg-för-steg beskrivning med bilder. Vad tycker ni om det? 1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Klä en form på ca 20*20 cm med bakplåtspapper. 3. Smält smöret i en kastrull, dra av kastrullen från plattan. Bryt chokladen till små bitar och tillsätt i smöret. Rör tills det smält helt. 4. Vispa ner socker, och vispa sedan i ett ägg i taget. 5. Blanda kakao, vaniljpulver, och mjöl och sikta i detta i chokladröran 6. Ha i hälften av smeten i formen 7. Klicka i ca en tredjedel av Dulche de leche i formen, och dra runt det hela med en kniv. 8. Ha resten av smeten, och toppa med stora klickar dulche de leche och gör sedan ett mönster med en kniv. 9. Baka kakan mellan 35-45 minuter, kakan ska vara fast, men inte torr så som en sockerkaka. 10. Låt svalna och skär upp i små bitar!