En cakepop sitter ju sällan fel! Så här har jag testat en cakepop med smak av kaffe och Baileys! Receptet är framtaget i samarbete med Baileys. Ingredienser till kakan 2 st ägg 1,5 dl socker 75 g smör 0,75 dl espressokaffe 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 msk kakao 1/2 tsk vaniljpulver Vid servering 150 g philadelfiaost 0,5 dl Baileys 200 g smält choklad Pistagenötter eller annan valfri topping Gör så här 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröda en sockerkaksform. 2. Vispa ägg och socker pösigt. 3. Smält smöret, blanda i det varvat med kaffet i äggsmeten. 4. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ner det i smeten. 5. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30-35 minuter. Låt kakan svalna. 6. Använd en elvisp och mosa kakan, blanda ner philadelfiaost och Baileys och mixa tills välblandat. 7. Rull bullar och ställ i kylen i 30 minuter. 8. Smält chokladen. Stoppa en pinne i varje boll och doppa i chokladen och valfri topping. Vill du testa fler recept med Baileys så hittar du dem här: Baka med Baileys