Igår testade jag att göra Ceviche för första gången, det var så enkelt och otroligt gott att jag måste dela med mig av receptet! Ceviche görs av rå fisk av något slag, som sedan får "tillagas" i en marinad av limejuice vilket ger en riktigt frisk och god smak. Servera antingen som en förrätt eller dubbla receptet så har du en lätt och god lunch! Ingredienser till 4 förrätter: 200g salmalax 20 räkor (Gärna hela med skal som du skalar själv, det är godast!) 4 limefrukter 1 mango (Eller en halv förpackning av den frysta varianten) 1/2 skalad gurka 1 avokado 1 chili 1 vitlöksklyfta Koriander salt och peppar Gör så här: 1. Pressa limefrukterna och häll saften i en skål 2. Finhacka chili och koriander, pressa vitlöken och blanda ner i limejuicen 3. Skär laxen i kuber på ca 1*1cm, skala räkorna, 4. Skär gurka, mango och avokado i kuber och blanda ner allt i skålen, rör om och smaksätt med salt och peppar 5. Låt allt stå i kylen i ca en timme, sedan är det bara att njuta av denna goda rätt!