Choklad serverat med lite mer choklad? Kan det vara något kanske? :) Idag blev det cupcakes med chokladfrosting, och jag testade att gömma en jordgubbe i frostingen, tyckte det blev rätt fräsigt! Ingredienser till 12 muffins 75 g smör 1/2 tsk vaniljpulver 2 1/2 dl mjölk 1 st ägg 3 dl mjöl 1 dl kakao 2 tsk bakpulver 2 1/2 dl strösocker 1/2 tsk salt Chokladfrosting 200 g florsocker 75 g rumsvarmt smör 30 g kakao 150 g Philadelphia Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält smöret och tillsätt vaniljpulvret, mjölken, och ägget, vispa ihop. 3. Blanda i de torra ingredienserna, mjölet, kakao, bakpulvret, socker och salt. 4. Vispa ihop allt till en slät smet. 5. Fyll muffinsformarna till 2/ 3 delar och grädda mitten av ugnen i ca 18 – 20 minuter. Låt muffinsen svalna 6. Vispa smör, kakao och Philadelphia tills det är riktigt blandat. Blanda ner florsockret och vispa ett par minuter tills du har en fast och fin frosting. 7. Fyll en spritspåse med frostingen och spritsa de svalna cupcakesen. Vill du ha en jordgubbe mitt i, skölj jordgubbarna och låt dem torka. Sedan sprisar du runt jordgubben. Denna frosting är perfekt om du vill ha riktigt skarpa linjer när man spritsar. Vill du testa fler av mina smarriga cupcakes och mjuka kakor, kika in här: Fredriks mjuka kakor