Jag var sugen att testa en ny kakform jag införskaffat, så jag googlade runt lite och hittade detta recept som passade perfekt till en form på 2 liter. Jag bytte ut lite saker (såklart) efter egen smak och tycke, och den bli sjuhelsike god!!Det går säkert att ha på frosting eller annat jox, men om du som jag gillar en härlig mjuk kaka så är denna underbar som den är! 225g smör0,75dl Raw cacaopowder 2,5 dl vatten1msk frystorkat kaffe4,75dl vetemjöl4dl socker1,5tsk bikarbonat2 ägg0,75dl gräddfil Ugnen: 175 graderTid i ugnen: Ca 50 minuterSmörj och bröa en kakform. Blanda smör, vatten, Cacao och kaffe i en kastrull och värm tills smöret smält. Blanda Socker, mjöl och bikarbonat i en bunke. Häll över smörblandningen och vispa om till en lös smet. Häll i gräddfilen och knäck i äggen och blanda. Smeten är rätt lös, oroa dig inte, det ska vara så! Häll i smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 minuter. Testa med en sticka vid 45 minuter, om stickan är torr = kakan är klar! Låt den vila i en kvart innan du stjälper upp den. Pudra lite florsocker på, färdig!