Det var verkligen ett tag sedan jag gjorde en cupcake, men jag fick så söta formar av min kära kusin Sara så jag kunde inte hålla mig! Jag fnulade lite och kom fram till att en riktigt saftig chokladmuffins tillsammans med en len nougatfrosting skulle nog inte sitta helt fel! :) Frostingen blev faktiskt farligt god, så jag höjer ett varningen finger, det var svårt att sluta smaka på den! :) Ingredienser till 12 muffins 75 g smör 1/2 tsk vaniljpulver 2 1/2 dl mjölk 1 st ägg 3 dl mjöl 1 dl kakao 2 tsk bakpulver 2 1/2 dl strösocker 1/2 tsk salt Nougatfrosting 50 g rumsvarmt smör 150 g nougat 2 dl florsocker 100 g naturell philadelphiaost Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält smöret och tillsätt vaniljpulvret, mjölken, och ägget, vispa ihop. 3. Blanda i de torra ingredienserna, mjölet, kakao, bakpulvret, socker och salt. 4. Vispa ihop allt till en slät smet. 5. Fyll muffinsformarna till 2/ 3 delar och grädda mitten av ugnen i ca 18 – 20 minuter. Låt muffinsen svalna 6. Vispa smör och nougat tills det är helt slätt och krämigt 7. Tillsätt florsocker och philadelphiaost, vispa tills helt blandat och du har en slät frosting 8. Fyll en spritspåse med frostingen och spritsa de svalna cupcaksen. 9. Jag smälte lite choklad och toppade frostingen med, se bara till att chokladen inte är för het när du har på den. Jag ställda cupcakesen i kylen en stund innan jag hade på chokladen till och med. Jag tyckte verkligen att formarna var hur gulliga som helst, tack igen Sara!! Jag har redan tjuvsmakat en cupcake, och de var verkligen supergoda!