Idag fick jag bara en sådant sug efter en riktig klassiker. Crêpes med champinjonstuvning som jag gratinerade med lite mozzarella! Precis hur gott som helst som en lättare lunch. Det här går utmärkt att göra med kantareller också, och kanske lite västerbottensost ovanpå! MUMS!! Jag måste bara göra mer crêpes! Vill du ha fler tips på förrätter och middagar så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips Crêpes med champinjonstuvning, 4 stycken Crêpes: 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 3 ägg ½ tsk salt + smör till stekning Champinjonstuvning: 200 g champinjoner 2 msk vatten 25 g smör 1 liten gul lök 2 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl vispgrädde salt svartpeppar 0,5 tsk soja + 1 dl riven mozzarella  Gör så här: 1. Vispa ihop mjöl och mjölken till en slät smet. Tillsätt ägg och salt, vispa ihop. 2. Grädda crêpesen på medelvärme. Sätt ugnen på 250 grader. 3. Skölj och skiva svampen. Skala och finhacka löken. 4. Lägg svampen i en stekpanna tillsammans med vattnet. Låt sjuda tills vattnet dunstat bort. 5. Tillsätt smör och lök och låt fräsa tills löken är mjuk. 6. Rör ner vetemjöl och rör om så den fördelas jämnt. Tillsätt mjölk och grädde och låt sjuda cirka 5 minuter. 7. Smaka av med salt och svartpeppar och soya. 8. Fördela champinjonstuvningen på crêpesen och vik in kanterna. Lägg dem i en ugnssäker form med skarven nedåt. 9. Strö över mozzarella och gratinera mitt i ugnen i cirka 5 minuter tills osten har fått fin färg. 10. Strö eventuellt över lite persilja och serva med en god sallad. Det här åt jag ofta när jag var liten och nu var det väldigt längesedan. Det var precis lika gott nu som då! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Hoppas du gillar receptet!