Cupcakes är ju fantastiskt egentligen, det går att kombinera i all oändlighet med både smak, färg och form! Här är en variant som jag och Carro gjorde när vi hade en bakträff för ett tag sedan, det är alltid lika kul när vi bakar ihop! Muffinsen smaksatte vi med kardemumma, och frostingen smaksattes med en ljuvlig päronessans som gjorde att det blev magiskt gott! Lite som en Piggelin, fast den smälter inte :) Carro har också en blogg som ni hittar här: Älska att baka Ingredienser 12 stycken: 100 g rumstempererat smör 1 dl strösocker 1 tsk mortlade kardemummakärnor 2 ägg 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1/2 dl mjölk Päronfrosting 150 g Philadelfiaost 50 g rumsvarmt smör 3 dl florsocker 1 tsk päronessens lite grön karamell eller pastafärg Gör så här: 1. Sätt ugnen på 225 grader 2. Rör smör, socker, och kardemumma smidigt. Rör ner ett ägg i taget. 3. Blanda mjöl och bakpulver. Vänd ner mjölblandningen och mjölken i smeten. 4. Fördela smeten i formarna och grädda dem mitt i ugnen ca 12 minuter. Låt de svalna på galler. 5. Vispa Philadelfiaost, smör och florsocker smidigt, tillsätt florsocker, essens och lite pastafärg och vispa till en slät frosting. 6. Spritsa frostingen på cupcakesen lite fräsigt! Carro in action :)