Det här är bland de godast förrätterna jag ätit, och det måste ju vara en av de enklaste också! Min kompis Åsa bjöd på detta när vi var i Ängelholm och det gick inte att sluta att äta! Det kan göras som förrätt eller bara som småplock före middagen. Vi använde salta lantchips, men det går såklart att använda andra smaker också. Vill man lyxa till det så kan man ta kalixlöjrom! Enkel förrätt 1 påse lantchips (valfri smak) 1 burk créme fraiche 1 burk rom 1 liten rödlök 1 kruka dill Gör så här: 1. Lägg chipsen på ett uppläggningsfat. 2. Klicka över créme fraiche, försök få lite på varje chips. Fördela romen över uppläggningsfatet. 3. Skala och finhacka rödlöken. Strö över löken och dekorera med dill. 4. Serveras direkt! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Gillar du det här så är jag säker på att du skulle gilla mina västerbottenchips! Receptet på dem hittar du här: Västerbottenchips