Ibland behöver man påminnas om alla goda rätter som finns, det är så ofta jag och Emil hamnar på samma gamla vardagsrätter om och om igen. I helgen var jag, Christian och Harry ute och fiskade och prata om fisk i folie... alltså, det är ju så himla gott och jag har inte gjort det på flera år. Så jag åkte hem och gjorde det direkt :) Perfekt att göra i ugnen, eller på grillen! Fisk i folie, 4 portioner 500 g potatis 500 g benfri fisk, vi använde lax 1 gul lök 2 tomater 1 dl finskuren dill 1 citron 100 g smör salt och svartpeppar Aluminiumfolie Gör så här: 1. Koka potatisen tills den är halvklar, vi hade små potatisar och kokade dem 10 minuter. Skölj med kallt vatten och skala och skiva. 2. Skala och skiva den gula löken och tomaterna. 3. Riv av rejäla ark med aluminiumfolie, ett ark per portion. Fördela potatis, gul lök, tomat och dill på arken. Krydda med salt och peppar. 4. Dela fisken i fyra lika stora bitar och lägg ovanpå grönsakerna, salta och peppra fisken. 5. Skiva citronen och lägg ovanpå fisken och avsluta med en rejäl skiva smör ovanpå citronerna. Jag gör så så att smöret ska rinna ner över hela portionen och det blir så himla gott! 6. Vik ihop foliepaketen och baka antingen i ugnen på 200 grader eller på grillen i 10 minuter. Det går utmärkt att variera den här rätten med saker som du har hemma. T.ex sparris, purjolök, svamp, paprika och olika sorters fisk. Jag älskar sådan här rätter som blir mustiga och SÅ GODA! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du ha fler middagstips så hittar du alla mina rätter här: Fredriks middagstips Bland annat min supergoda lasagne! Lasagne