Det är som att någon bara har satt igång min glassmage! På grund av allt solsken så är det enda jag kan tänka på är glass, glass och glass :) Idag blev det ett test av FROYO, alltså frozen yoghurt som på svenska då blir fryst yoghurt hihihi. Det kallas froyo på coola glasställen, så då gör även jag det, och jag gillar att säga det! Jag smaksatte min frozen yoghurt med hallon, och det går alldeles prima att byta at det mot precis vad du vill! Jag sötade även sparsamt eftersom jag gillar den friska och syrliga smaken av både yoghurt och hallon. Smaka av när du mixat allt och se vad du tycker, vill du ha sötare, ha då i lite mer socker :) Ingredienser till FROYO och en form på 1,5 liter 1000 g turkisk yoghurt, på burk som är avrunnen 225 g frysta hallon eller andra bär 1 dl florsocker Gör så här: 1. Blanda yoghurt, bär och socker i en bunke. 2. Kör med stavmixer tills bären mixats sönder. 3. Kör antingen smeten i en glassmaskin, eller tipps upp den direkt i en form och ställ i frysen i 4-5 timmar. Gör du den i glassmaskin får du en jämnare frysning på glassen, men jag tyckte det fungerade utmärkt att frysa den som den var. 4. Ta fram glassen ca 30 minuter innan den ska serveras så den inte är stenhård. Det här är verkligen det enklaste sättet man kan göra glass på :) Jag kom på efteråt att jag skulle kunna doppat formen i varmt vatten och tippat ur den, få skulle man kunna skära skivor. Det ska jag testa nästa gång! Gillar du denna så skulle du älska min Paleoglass! Gjord på bär, cashewnötter och kokosmjölk. Kika in på receptet här: Paleoglass