Här hemma äter vi mycket glutenfritt eftersom min sambo är allergisk. Jag vet, väldans otur att han inte kan hjälpa till att äta upp alla godsaker, men som tur är så är han inte så förtjust i bakverk :) Den här griljeringen är verkligen enkel och på riktigt så är den godare än vanligt ströbröd! Vanligt glutenfritt ströbröd brukar vara helt vitt och ser verkligen inte aptitligt ut, så jag tipsar verkligen om det här glutenfria ströbrödet som är gjort av majs. Finns på glutenfria hyllan här i Hofors så det borde finnas på de flesta ställen. Det här är perfekt till julbordet om ni har glutenallergiker i familjen! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Griljera skinka glutenfritt, till cirka 2 kg skinka 1 äggula 2 msk valfri senap 3-4 msk glutenfritt ströbröd Gör så här: 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Blanda äggula med senap och bred på över skinkan. 3. Strö över ströbrödet och baka mitt i ugnen 10-15 minuter tills griljeringen har en gyllenbrun färg. Vill du ha fler tips på saker till jul så har jag samlat massor av julgodis här: Fredriks julgodis