Idag testade jag något nytt för mig = Hasselnötssmör! Jag var bara tvungen att dela receptet på en gång, så otroligt gott!! 3 ingredienser, och färdigt på ett kick! Hasselnötssmöret är gott precis som det är, som pålägg eller att doppa frukt i. Jag ska dock använda det till något helt annat, vad det är får ni se senare i veckan! :) Ingredienser: 200 g hasselnötter 1 tsk kokosolja ett par nypor flingsalt Gör så här: 1. Rosta hasselnötter 5-10 minuter på 200 grader mitt i ugnen. 2. Gnugga nötterna i en handduk för att få bort det mesta av skalet, men det behöver inte vara allt. 3. Mixa nötterna med kokosoljan tills det är ett lent smör, smaka av med salt. Det tar ett par minuter i mixern, men lugn, det kommer bli så smarrigt!! Man känner på doften när hasselnötterna är klara, då går det ganska fort utför efter det så håll ögonen på dem i ugnen! När allt är i mixern så är det bara att börja mixa!