Honungsrostade nötter är verkligen hur lätt som helst att göra! De blir riktigt krispiga av honungen och smakrika när man rostat dem. Väldigt gott att dekorera desserter med, men även som topping på yoghurt. Vill du ha lite salta nötter med honung så blanda ner 0,5 tsk salt, då blir det et perfekt snacks! Honungsrostade nötter 200 g blandade naturella nötter 2 msk flytande honung Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda nötter na med honungen i en bunke. 3. Sprid ut nötterna på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen cirka 10 minuter. Rör om ett par gånger under tiden för att de ska bli jämnt rostade. 4. Förvara i en burk på torr plats. Jag använde hasselnötter, valnötter och cashewnötter, men du kan självklart blanda vilka nötter du vill ha, eller bara en nöt också :) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du ha lite goda tips på desserter? Här hittar du alla mina recept: Fredriks desserter