Jag erkänner! Jag är inne i en total ingefäraperiod... Kan bara inte få nog :) Direkt till fudgen! Ingredienser 125 g marshmallows 1 dl strösocker 1 dl grädde 50 gram smör finrivet skal från 1 citron 1 msk nyriven färsk ingefära 200 g vit choklad Gör så här: 1. Om du har stora mashmallows, klipp dem i lite mindre bitar. Finhacka den vita chokladen 2. Klä en form på ca 15*15 cm med bakplåtspapper 3. Lägg allt utom den vita chokladen i en tjockbottnad kastrull och låt koka upp och sjud under omrörning tills marsmallowsen har smält helt. 4. Ta av kastrullen från plattan, tillsätt den vita chokladen och rör tills den smält helt. 5. Häll fudgen i formen, låt svalna lite och ställ den sedan i kylen för att låta den stelna helt, gärna över natten. Här kan du göra två val! Antingen silar du bort ingefäran och citronskalen, då får du en mild smak av ingefära, eller så låter du den vara kvar, valet är ditt! 6. Skär upp fudgen och ät direkt :) Håller sig ca 2 veckor i kylen. När jag ändå höll på att greja här hemma med julgodis, så kan man väl lika gärna slå in årets första julklappar också? Det här är något jag verkligen gillar! Lack och någon rolig stämpel, så kan jag sitta och dona ett par timmar :) Tänk att få ett julkort med en sådan här stämpel, då tycker jag att det är riktigt mysigt!!