Kryddiga, härligt möra kakor med en fräsch lingonfyllning. Jepp, detta är min nya julfavorit!!! Kakorna 215 g smör 200 g socker 1 tsk mald kryddnejlika 1 tsk kanel 1 tsk ingefära 1 ½ tsk bikarbonat 300 g mjöl Lingonfrosting 25 g rårörda lingon 150 g Philadelphiaost 25g florsocker ½ dl grädde 1 Bryn smöret och låt det svalna. 2 Blanda alla torra ingredienser i en bunke, häll över smöret och arbeta snabbt ihop till en deg. 3 Kavla ut degen ca 0,5 cm tjockt, stansa ut små runda kakor. Du kan använda ett shotglas eller en kakstansare. Det är lättast att kavla mellan två bakplåtspapper 4 Lägg bakplåtspapper på en plåt, jag brukar använda en degskrapa för att lyfta över kakorna så att de håller ihop. 5 Grädda 175 grader i 10-12 minuter. 6 Mixa lingonen fint och vispa ihop med osten och florsockret. 7 Tillsätt grädden lite i taget och vispa tills det är ganska tjockt. 8 Ta en kaka, spritsa önskad mängd med frosting och lägg på en kaka som lock = Skit-i-Kläm!