Nu har jag testat att kallbrygga kaffe, den hetaste kaffetrenden ni i sommar. På riktigt det blev gott och läskande som bara den! Att kyla bryggt kaffe ger en väldigt bitter eftersmak, men när man kallbrygger så får man en mild och fin kaffesmak. Det här måste bara testas! Man ska använde grovmalet kaffe när man kallbrygger. Jag använde pressokaffe och min pressobryggare. Kallbryggt kaffe, 4 koppar 6 kaffemått pressokaffe 8 dl vatten Gör så här. 1. Mät upp kaffe och vatten i pressokannan. 2. Sätt på locket, men tryck inte ner silen. 3. Ställ hela pressokannan i kylen i minst 12 timmar, men gärna 20 om du vill ha ut ännu mer smak. 4. Servera gärna med lite isbitar. Det är tråkigt att vänta, men det är ju som det heter... Den som väntar på något gott ;) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika