Glad alla hjärtans dag! Hoppas att du får en riktigt underbar dag med mycket kärlek! Jag har gjort ett nytt youtubeklipp dagen till ära, och då fick det ju såklart bli kärleksmums :) Jag fick förfrågan på youtubekanalen om jag kunde göra en kärleksmums, och även förfrågan på saker som är som på café. Dessa kärleksmums är riktigt saftiga, höga och chokladiga! https://www.youtube.com/watch?v=euu1k4Mr-lY Ingredienser ca 30 bitar 200 g smör 4 ägg 3 dl socker 0,5 dl solrosolja 1 dl mjölk 1 dl kakao 100 g choklad 70% 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker Chokladglasyr 2 dl vispgrädde 2 msk starkt kaffe 1 msk vaniljsocker 200 g mörk choklad (jag använde 44% till glasyren) Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Lägg bakplåtspapper i en liten långpanna (c:a 24×30 cm). 4. Vispa ägg och socker pösigt 5. Finhacka chokladen. Smält smöret i en kastrull, dra av från värmen och blanda i chokladen och rör tills den smält. 6. Tillsätt chokladsmöret, , olja och mjölk i smeten 7. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och och rör ner i smeten 8. Häll smeten i långpannan. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter. Låt kakan svalna 9. Finhacka chokladen till glasyren och lägg i en bunke 10. Blanda grädde, vaniljsocker och kaffe i en kastrull och värm upp det så att det nästan kokar 11. Häll vätskan över chokladen och låt den stå ca 30 sekunder, rör om till du har en slät glasyr 12. Låt glasyren svalna något, bred sedan på glasyren på den svala kakan och strö på kokosflingor 13. Ställ kakan i kylen ca 30 minuter så att den får svalna, skär sedan rutor. Här nedan är resultatet :)