Nu jäklar snackar vi showstopper! En kladdkaka gjord på brynt smör för att få en lite nötigare smak, och till det lite Dulce de lechegrädde! (På riktigt, bara grädden är så god!!) Jag smakade glass med brynt smör i sommaras och efter det så har jag haft den smaken i tanken, och att ha i det i en kladdkaka för att förhöja smaken blev riktigt gott!! Bryna smör gör man genom att smälta smöret, och sedan låter man det småputtra på plattan till det blir "tyst". Rör om i smöret då och då för att få jämn fördelning på värmen. Du kommer att märka när det är klart, det blir små bubblor. Sedan skummar man av smöret, och häller över det i en annan skål och inte ta med bottensatsen som blir. Ingredienser 150g brynt smör (Bryn 200, då lite försvinner) 3 dl socker 1 dl kakao 1 tsk vaniljpulver 1 krm salt 3 ägg 2 dl vetemjöl Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175°C. 2. Smörj och bröa en springform på ca 24 cm diameter 3. Bryn smöret (se ovan) och häll det i en skål. 4. Rör ner socker, kakao, vaniljpulver, salt och ett ägg i taget. 5. Tillsätt mjölet och rör ihop till en slät smet. Häll smeten i formen. 6. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter. 7. Låt kakan svalna. Kakan blir fastare när den kallnar. Dulce de lechegrädde - Vispa grädde, blanda med Dulce de leche = Klart! Jag använde Classic från Pampas Deli, den är den godaste tycker jag! Perfekt dessert om man har ätit en lite lättare middag, för den var riktigt mastig och god!!