En redig kladdkaka är då aldrig fel! Här blev det en kladdkaka med kokostosca, tänk dig något som redan är hur gott som helst, men så har du på kokostosca och det blir WOW-GOTT! :) Jag har gjort en liknande kladdkaka med toscatäcke tidigare, och den blev också hur god som helst, receptet på den hittar du här: Kladdkaka med toscatäcke För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Kladdkaka med kokostosca 10 bitar 150 g smör 2,5 dl strösocker 1 dl kakao 2 ägg 2 dl vetemjöl Tosca 75 g smör 0,75 dl strösocker 1 msk ljus sirap 1 msk vetemjöl 1 msk mjölk 3 dl kokosflingor Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en springform på ca 20 cm i diameter. 2. Smält smöret i en kastrull. Rör i sockret och kakao. Knäck i ett ägg i taget och avsluta med att vispa ner mjölet. Häll smeten i formen 3. Blanda alla ingredienser till toscan utom kokos i en kastrull. Låt koka upp och sjud 1 minut. 4. Rör ner kokosflingor i toscasmeten. 5. Fördela toscan över kakan. Grädda i nedre delen av ugnen 25–30 min. Skaka lätt på formen i ugenen, mitten ska inte dallra, då är kakan klar. 6. Låt kakan vila 10 minuter i formen innan du lägger över den på ett fat. När man ska göra toscakaka så måste man först baka kakan en stund och sedan lägga på toscan, i det här receptet gör man allt på en gång = smidigt! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Gillar du tosca lika mycket som jag så måste du testa min äppelpaj med toscatäcke! Receptet på den hittar du här: Äppelpaj med toscatäcke