Idag blev jag sugen på något riktigt sött, gott och kladdigt! Vad passar väl bättre än en kladdkaka med toscatäcke! Perfekt kladdig kladdkaka, och det knäckigt och kolasmakande toscan ovanpå. Det här är riktigt gott lyxfika! Jag har gjort en liknande kladdkaka för något år sedan, då gjorde jag med hela rostade hasselnötter... Kan rekommendera att testa den också! Båda är galet goda! Receptet på den hittar du här: Choklad och toscakaka Kladdkaka med toscatäcke, 10 bitar150 g smör2,5 dl strösocker1 dl kakao2 ägg2 dl vetemjölTosca75 g smör0,75 dl strösocker1 msk ljus sirap1 msk vetemjöl1 msk mjölk175 g mandelGör så här:1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en springform på ca 20 cm i diameter.2. Smält smöret i en kastrull. Rör i sockret och kakao. Knäck i ett ägg i taget och avsluta med att vispa ner mjölet. Häll smeten i formen3. Blanda alla ingredienser till toscan utom nötterna i en kastrull. Låt koka upp och sjud 1 minut.4. Hacka mandlarna grovt och rör ner i toscasmeten.5. Fördela toscan över kakan. Grädda i nedre delen av ugnen 25–30 min. Skaka lätt på formen i ugnen, mitten ska inte dallra, då är kakan klar.6. Låt kakan vila 10 minuter i formen innan du lägger över den på ett fat. Det här receptet är enklare än en vanlig toscakaka då man måste ta ut kakan mitt under bakningen och ha på toscan. Här har man på allt på en gång, och resultatet är perfekt!För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du ha tips på massor av goda mjuka kakor så hittar du alla mina recept här: Mjuka kakorBland annat den goda toscakakan med hela hasselnötter som jag nämnde tidigare: Choklad och toscakaka Hoppas du blir sugen att testa denna, jag lovar dig, du kommer inte att bli besviken!