Jag lovade ju receptet på dessa gobitar från min och Carros baknördsdag! Ljuvliga kladdkakesnittar! Kladdaka är verkligen aldrig fel, och vi ville göra en lite mindre variant som mer blir som ett litet tilltugg :) Vi garnerade med en superenkel chokladmousse som Carro brukar använda till att spackla tårtor med. Den var verkligen superenkel!! Ingredienser: 100 g smör 2 ägg 1/2 tsk vaniljpulver 2 1/2 dl socker 1 krm salt 4 msk kakao 2 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 100 g mörk choklad Chokladmousse 1,5 dl grädde 0,5 dl kakao 0,5 dl strösocker Gör så här: 1. Finhacka chokladen, smält smöret, dra av kastrullen från plattan och tillsätt chokladen och rör tills den smält 2. Vispa ihop ägg och socker 3. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, salt och vaniljpulver 4. Blanda i choklad-smöret och mjölblandningen i ägget och rör till en jämn smet. 5. Klä en form med bakplåtspapper (en form på ca 20*20 cm) baka i ca 15 minuter på 200 grader. 6. Vispa ihop alla ingredienser så att det precis går ihop. Typ 30 sekunder bara. Ställ in bunken i kylen i 15 min. 7. Tag fram bunken och vispa upp till fluff! (När du tar fram bunken så kommer kakaon ha lagt sig som ett tjockt skum på ytan, ser knasigt ut men är helt rätt) 8. Dekorera med moussen och färska bär! Om du blir sugen på att testa alla saker på fatet så finns receptet på så hittar ni Carros blogg här: Älska att baka Och för de ljuvliga kakorna på toppen så går ni bara in här: Mandelbågar