Ibland så vill man ju bara ha en helt vanlig klassisk Brownie utan konstigheter. Då har du här ett riktigt gott recept här som du svänger ihop i kastrullen på ett kick! Jag tycker att valnötter ovanpå är ett måste, bara för att få det där lilla extra krispet! :) Detta recept är till en stor Brownie, ca 10 bitar. Går att skära både mindre och större bitar beroende på hur fikasugen man är! Ingredienser: 100 g smör 150 g mörk choklad 2 dl socker 3 ägg 2 dl vetemjöl 1/2 dl kakaopulver 1 tsk vaniljpulver 50 g valnötter Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Klä en form på ca 20*20 cm med bakplåtspapper. 3. Smält smöret i en kastrull, dra av kastrullen från plattan. Bryt chokladen till små bitar och tillsätt i smöret. Rör tills chokladen smält helt. 4. Vispa ner socker, och vispa sedan i ett ägg i taget. 5. Blanda kakao, vaniljpulver, och mjöl och sikta i detta i chokladröran. 6. Fyll formen med smeten, hacka valnötterna grövt och strö över kakan. 7. Baka kakan mellan 30-35 minuter mitt i ugnen. 8. Låt svalna och skär upp i små bitar. Njut!