Lingonmacarons 2 st äggvitor 110 g florsocker 130 g mandelmjöl 55 g socker Röd matfärg Fyllning 1,5 dl lingon 2 msk socker 1 dl grädde 100 g vit choklad Royal frosting 1 st äggvita 100 g florsocker Grön karamellfärg Gör så här: 1. Vispa äggvitor till ett hårt skum, blanda i lite av sockret i taget, tillsätt den röda färgen. 2. Blanda mandelmjöl och florsocker och sikta ner i smeten, rör till en jämn smet med en slickepott. 3. Spritsa ut 5-kronorsstora rundlar av smeten på en bakpappersklädd plåt. Banka plåten i bordet ett par bestämda tag för att få ut eventuella luftbubblor. Låt kakorna stå minst 30 minuter i rumsvärme tills det skapas en hinna på kakorna. Baka kakorna i 9-10 minuter i 160 grader. Låt svalna. 4. Fyllning Koka grädden med lingonen tills det reduceras ner till hälften, häll blandningen över chokladen och rör om. Ställ i kylen/frysen tills den är helt kall. Vispa upp till en fluffig massa. Ta en kaka till botten, spritsa på lite kräm och lägg på toppen. 5. Royal frosting Vispa allt tills det är en hård frosting!