Mjuk Pepparkaka, kom igen, vem älskar inte mjuk pepparkaka!! Perfekt året runt (enligt mig själv) Saftig, kryddig och alldeles, alldeles... underbar! Jag har alltid lite lingon i frysen som jag kan ta fram och blanda med lite socker. Att använda rårörda lingon istället för köpt lingonsylt är sådan skillnad! 2 st ägg3 dl strösocker1 tsk mald nejlika1 tsk ingefära1 tsk kanel1 st bikarbonat3 dl vetemjöl50 g smör, smält1,5 dl gräddfil2 msk rårörda lingon Sätt ugnen på 175 grader, smörj och bröda lämplig form.Vispa äggen och sockret tills det blir pösigt. Blanda kryddorna, bikarbonaten och vetemjölet. Rör ner i äggvispet, tillsammans med smöret, gräddfilen och lingonen.Blanda ner det smälta smöret också, liksom gräddfilen och lingonsylten. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 40 minuter.Jag garnerade med lite neutral frosting av philadephiaost jag hade i kylen:)