Idag blev det lite godisverkstad här hemma. En riktigt krämig och fantastisk god nougattryffel! Den här är sådär underbar så att den bara smälter i munnen och smakar mycket nougat och choklad! Jag blandade även i lite mörk choklad för att få det bästa av två världar, nougat och choklad hör liksom ihop! Vill du ha tips på mer bak och godis till jul så ska du kika in här: Julgodis Nougattryffel med vit choklad, 30 stycken 100 g mörk choklad 250 g nougat 1 dl vispgrädde Dekoration 200 g vit choklad Gör så här: 1. Hacka chokladen grovt. 2. Häll grädden i en kastrull, blanda ner chokladen och nougat och smält samman på svag värme. Det är klart när det precis har gått ihop sig till en jämn kräm. 3. Häll upp i en skål och ställ i kylen tills det stelnat helt. Cirka 3-4 timmar. 4. Använd två små skedar och forma till små bollar och lägg på en tallrik. Jag använde fingrarna också för att forma till dem. Det är hemgjort godis, det måste inte se perfekt ut :) 5. Ställ tallriken i kylen en liten stund så att tryffeln håller sig kall. 6. Hacka den vita chokladen och smält över vattenbad. 7. Doppa tryffeln i den vita chokladen och lägg på en bricka med bakplåtspapper eller smörpapper. Låt stelna i kylen. Du kan dekorera dem med strössel, nötter eller mörk choklad också! Tryffelsmeten när jag hällde upp den i skålen... Alltså, så fantastiskt gott!! Se till att ha en sked i närheten så att du kan smaka!! :) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Jag gjorde en strut av papp för att förvara dem i, varför är det så att allt i strut är gott :) Vill du ha mer tips på godis du kan fylla din strut med? Då bör du kika in här: Fredriks Godis