Jag har velat testa paleosemlor så himla länge, men det har aldrig blivit av av någon anledning. Men nu äntligen har jag gjort dem och de blev ju helt fantastiskt goda! Jag använde bästa Under vårt taks recept på bullarna, och de bullarna kan jag lova blev hur goda som helst! Vill du ha massor av tips på paleo så måste du kika in på deras blogg: Under vårt tak Jag bytte ut kokossocker till honung i bullarna då det var det jag hade hemma, och jag hittade på en egen variant av mandelmassan, och det blev riktigt krämigt, gott och smakar precis så som man vill att fyllningen av en semla ska vara :) Vill du ha fler av mina paleorecept så hittar du dem här: Fredriks paleo Paleosemlor, 6-8 stycken 6 st ägg 1 dl kokosolja 0,5 dl honung 0,5 dl kokosmjölk 1 dl kokosmjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk nystött kardemumma 4 msk psylliumhusk/fiberhusk Paleomandelmassa 50 g mandel 50 g urkärnade dadlar 2 msk kokosmjölk Kokosgrädde Grädden: 1 paket kokosmjölk (se bild längre ner vilken det är jag använder) 1 krm vaniljpulver  Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Knäck äggen i en bunke, smält kokosoljan. 3. Tillsätt kokosolja, honung och kokosmjölk i äggen och vispa ihop. 4. Blanda kokosmjöl, bakpulver, kardemumma och fiberhusk och vispa in det i äggen. Låt blandningen stå och svälla i 5 minuter. 5. Rulla små bollar av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka mitt i ugnen i ca 25 minuter tills bullarna har fått en fin färg. Låt bullarna svalna på galler. 6. Mandelmassan: Blanda mandel, dadlar och kokosmjölk i en mixer, mixa till en krämig mandelmassa. 7. Vid servering: Ställ ett paket kokosgrädde i frysen en timme. Öppna förpackningen och använd en sked för att ta det tjockaste lagret av grädden och lägg i en bunke. Längst ner i paketet är det mer vätska, undvik att ta med det. 8. Vispa grädden tillsammans med lite vaniljpulver. Det här momentet är lite svårt, och allt ska vara väldigt kallt för att man ska lyckas. Jag tycker det är helt ok om det är lite rinnigt, för det är ju framförallt gott! När man kikar på receptet så ser det ju nästan ut som om det är något fel, men kokosmjölet tillsammans med fiberhusken suger upp mycket vätska och gör att det blir en härlig deg att arbeta med! Bullarna har mycket smak av kardemumma och blir riktigt härliga att bita i! Till mandelmassan använder jag mandel med skal, jag tycker att det blir mycket godare smak då. Det är den här kokosmjölken jag använder för att vispa grädden till semlan. Det är en riktigt krämig kokosmjölk som är otroligt god. Jag använder alltid den när jag bakar paleo. Här är mandelmassan när jag mixat den, precis hur god som helst. Jag gör alltid egen mandelmassa till mina semlor, hur jag gör den till vanliga semlor hittar du här: Mandelmassa Hoppas du blir sugen att testa dessa paleosemlor, jag lovar, de är supergoda! Gluten och mjölkfritt och sötat utan vitt socker.